Březen - měsíc čtenářů

12.02.2024 08:33

V březnu čeká v knihovně spousta skvělých akcí! Hned první čtvrtek 7.3. uvítáme spisovatelku, bývalou televizní moderátorku, novinářku a tiskovou mluvčí Lenku Pastorčákovou. 14.3. si můžete přijít procvičit paměť u přednášky a workshopu a své znalosti prověřit další čtvrtek 21.3. v týmové soutěži o ceny. Dva úterky - 12. a 19. 3. od 13 hodin propukne hledání pokladu - bude se konat každou hodinu až do 17.00 - hledání trvá cca hodinu a je důležité umět číst a počítat - a obrnit se trpělivostí, ne vždy budou úkoly úplně lehké. 

Pokud hledáte partu na hraní deskových her, tak ideální příležitost je přijít v úterý v 17.00 hodin do knihovny - a pozor, hrajeme každé úterý až do prázdnin!

V posledním týdnu budeme vyhlašovat Čtenáře roku 2023, případné dlužníky zbavíme poplatků (pokud přijdou vrátit všechny půjčené knihy), nové čtenáře přihlásíme zdarma. Vyškolíme vás na počítačích nebo pomůžeme s přípravou projektu pro 3D tisk. Čeká nás také rande s knihou - nechte se překvapit, jaké rande vám knihovna připraví. Těšíme se na návštěvu!

Všechny informace najdete v sekci www.knihovnafrydlant.cz/akc


počítadlo.abz.cz